Biografie
Jimmysicals
Pers
Foto
Video
home | nieuws | gastenboek | contact | links

In de PersPersmap

LAATSTE NIEUWS!

* MIJN NIEUWE SHOW - MEI 2018 *

“Hats Off To Broadgay”
Theaterlegende Jimmy Hutchinson brengt homage aan Gay Broadway. De vijfenzeventigjarige zanger/docent Jimmy Hutchinson is terug in het theater met een nieuwe one-man show: Hats off to Broadgay. Voor deze ‘homoge’ selecteerde hij een lijst van songs die allemaal hun eigen link hebben met gay Broadway. “This show has something for everybody; Lesbian, Homo, Bi, Trans and also hetero” aldus Hutchinson. Hats off to Broadgay is slechts drie keer te zien op 7 (premičre), 26 en 27 mei in het Betty Asfalt Complex Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15 via www.bettysasfaltcomplex.nl. (klik hier voor volledig persbericht)

* MUSICAL NIEUWS *

“Alstublieft, hou van mij”
“Ik wil dat de mensen van mij houden,” zegt hij. En geloof me dat is niet moeilijk. De van oorsprong Canadese James Hutchinson,...(lees interview Musical Nieuws in PDF formaat)

* INTERVIEW JIMMY IN ROUNDABOUT *

"..this boy has stars in his eyes, movie stars"
Akte 1. 1943. De wereld is in hevige strijd, maar in het stille Niagara Falls, wordt een jongetje geboren; zijn vader een circus baas en zijn moeder een vrouw met groot muziekhart.....(lees artikel Roundabout in PDF formaat, Engels)

* 22-01-2008 *

Antonie Kamerling hoofdrol in 'Sunset Boulevard'
"Toen ik het goede nieuws hoorde heb ik eerst mijn zangleraar Jimmy Hutchinson gebeld.".....(lees verder in De Telegraaf) (PDF)